Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Představu máte pěknou, ale zcela mylnou. Je zbytečné vymýšlet něco, co už bylo dávno prověřeno a mnohé hypotézy vyvráceny. Život se nevyvíjel tak, jak píšete. Proč marníte čas nesmysly a nezačnete dělat něco užitečného?

0 0
možnosti

Vycházky za geologickou minulostí Prahy a okolí

Kniha, autor Ivo Chlupáč. zkuste si to přečist a popsané kapitoly i navštivit. Myslim že tam najdete včšechny odpovědí , snimky i přiklady

1 0
možnosti

Pozor, podle pana Měšťana jsou ty fosilie jenom na povrchu, uvnitř skály ne, jak už stačil napsat. A vznikly prý až po obnažení té skály. Tady už osobní návštěva dané lokality nepomůže. Je to daleko vážnější.

2 0
možnosti

Bingo, já to tušil, že když nakousnu gravitační zrychlení při povrchu, hustotu atd., že se to co nevidět objeví ve zvrácené obhajobě nafukování. ;-D Voda je problém a jak sám přiznáváte, nafukováním by se žádná pevnina nad ní nemohla nevytvořit a Himálaje skutečně nebyly, tak na co že se má jako zapomenout? Takže molekulární mocnost vody? Přes toto chcete tu vodu redukovat, nebo přes led? Únik vody do prostoru je známý, ale co to gravitační zrychlení, magnetické pole, jehož intenzita musela být značná...např. Venuše jej téměř nemá, je blíže Slunci a přesto má 90x víc natlakovanou atmosféru a teplotu pŕi povrchu přes 400st.C. Je fakt, že podíl vodních par je minimální. Co se týče toho Vašeho pytlování ohledně leguánů, to už asi nenapravíte a kdo snad věřil Vašim myšlenkám, jejich počet se po leguánové fantasii také asi musel zredukovat. ;-D

3 0
možnosti

Nejstarší nalezené suchozemské rostliny mají stáří přes 400 milionů let, černé uhlí ze suchozemských rostlin stáří zhruba 300-350 milionů let. Už jen tato spolehlivá data staví Vaše úvahy do pozice báchorek. Vy ovšem vědecké výsledky neuznáváte a setrváváte v pozici pštrosa s hlavou v písku. Přestaňte se zde konečně zesměšňovat.

5 0
možnosti
Foto

J92a57n 32M73e64s36t39a78n

10. 4. 2019 19:13

Prosím doklad.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS