Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I56v98o 77B29o12u45š60e

29. 6. 2019 0:24

Už se mi začalo stýskat.....

1 0
možnosti

To je něco, co jsme tu řešili asi tak tisíckrát. Takže po tisicate prvé - jasně, že to do sebe přibližně zacvakne, ale neodpovídají geologické sledy, satelitní měření, poznatky o historii sluneční soustavy, současné vědomosti o vlastnostech hmoty...

Prostě s tím co máte je tahle hypotéza neudrzitelna.

1 0
možnosti
JM

no ja si myslel že už bude klid a pokoj a vida nové članky ale jak řikaji ti druzí... slabota

1 0
možnosti
LB

Jedno video a jeden obrázek - a není to málo, Antone Pavloviči?

Já jsem se těšil, jak blogovou rubriku "věda" znovu povznesete k výšinám svým hrdinským bojem za stokrát vyvrácené teorie a hlouposti na první pohled zřejmé i talentovanému dítěti, jak znovu zastíníte kolegyni Tenzler a kolegu Fikáčka svým slavným postupem, kdy narozdíl od nich nepotřebujete nic vystudovat, nic znát, nic zkoumat, nic dokazovat, jen hltat pavědecké nesmysly na internetu, věřit jim a tapetováním blogu jedním a tím samým tvrzením, tedy že celá geologická věda, všichni vědci, všechna měření jsou chybná a jen vy se svými kolegy v sektě Zeměroztahovačů máte pravdu, a vy jste místo toho tak stručný.

Chce to přidat, takhle bezvěrce nepřesvědčíte!

2 0
možnosti
Foto

Podle mé teorie TMF (The Theory of Mud Fart) je to trochu, ale jen trochu jinak.

Země není kulatá, ale je to placka. A tahle placka se nafukuje. To mimochodem vysvětluje potíže Vaší teorie v oblasti spojení Austrálie a Antarktidy.

Abych doplnil svou teorii. Uvnitř této placky se nachází dutina a ta se rozepíná. Proto se zdá, že se nafukuje Země. Mechanismus nafukování zajišťuje gravitonový éter.

Moje teorie navíc vysvětluje rozpory ve stáří Země. Centrální část disku je stará cca 6.000 let (jsou tam vyfouknuté nové horniny). To odpovídá měřením kreacionistů. K okrajům pak horniny stárnou až na cca 100 - 150 milionů let. To zase odpovídá Vašim měřením.

No a základ Země, tedy spodní část placky, je stará cca 4 miliardy let. To zase odpovídá vědeckým měřením. Čímžto moje teorie vysvětluje všechno, ale Vaše jen část.

3 0
možnosti
Foto

Vám jdou opravdu nejlépe ty vaše větry, tak se jich držte, protože jinak píšete samé kraviny pane Frélichu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS