Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už je to zase tady. Jen se objeví nový blog, v tu ránu se zjeví svorka "kritiků", kteří okamžitě začnou hanobit autora. Co jsou to za lidi? No přece ti nejchytřejší z nejvzdělanějších, s mandátem. Ti vědí vždy a o všem to nejlepší, co věda za posledních 350 let objevila.

Potom je mě ale záhada, proč se nevyjadřují k tématu, ale popisují autorovy duševní anomálie? Pravděpodobně to budou také erudovaní odborníci z psychiatrie, psychologie a jiných lékařských oborů.;-D

0 0
možnosti

Pane Makso, vždyť jste slíbil, že tady nebudete prdět. Tohle je vážná věc. Kdo to má čuchat?

2 0
možnosti
Foto

Skoro vždycky když čtu páně Měšťanovi výlevy tak si vzpomenu na písničku Ježíš od skupiny Mucha. Doporučuji najít na YouTube, refrén zcela přesně vystihuje jeho myšlenkové pochody.

0 0
možnosti

Už se mi začínalo stýskat, takže oživení blogu bludy pana Měšťana vítám. Jestli mohu poprosit, uvítal bych něco převratného třeba o fosiliích, pokud se pamatuji, tak s tím tu pan Měšťan také bodoval.

2 0
možnosti

Prý se mu jako jedinému na světě podařilo objevit propojení fosilie trilobita a přesličky. Může to znamenat naprostý převrat ve vědě, stačí o tom napsat pár blogů, které na sebe navzájem odkazují, a publikovat také pár článků na vlastním webu.

2 0
možnosti

A už jste to propojení konečně nějak doložil, nebo to prostě berete tak, že vám to tak připadá, tak to je? To je ovšem argument typu Libor Čermák.

1 0
možnosti

L56u40k64a11s 25F92i58k97r

4. 9. 2019 17:23

A stale kvoka ...

1 0
možnosti

Ale má moc pěkné stránky, které vypadají jako nějaká vědecká instituce. V týmu má ovšem pouze sebe. Nějak ty lidi netáhne.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS