Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To s tím datováním jste nepochopil. Přečtěte si moje dva blogy které se toho týkají - je to tam předkousáno tak, aby to nebylo moc komplikované.

Dinosaury samozřejmě uhlíkem datovat nelze - je zmíněno v blogu proč tomu tak je. Pokud někdo datuje dinosaury pomocí uhlíku, je to neumětel nebo podvodník.

4 1
možnosti
Foto

J25a46n 80M59e50s93t58a39n

20. 3. 2018 20:55

No, delalo se to v akreditovanych laboratorich, rovnez se mnozi nalezy stop mekke tkane v techto kostech. Nejeden odbornik se tomu podivoval, neco takoveho by v tak starych kostech byt nemelo. Hodte nam sem nejaky doklad stari tech kosti.

1 1
možnosti
Foto

Pane Mestan, fotografií trilobitů otištěných v horninách kambria je plný internet a můžete je najít i v Národním Muzeu. Na YOUTUBE je několik dokumentárních videí o nálezech kostí dinosaurů v horninách, jejichž stáří je vědecky doloženo několikerým druhem datace stáří hornin. Pokud píšete, že nikde takové fotografie a videa neexistují, tak lžete. A lžete záměrně, aby jste podpořil svou osobní víru. Protože jsem ateista, tak vám odpouštím. Určitě se vyřešení svých problémů dočkáte. Přeji vám dlouhý a klidný život ve víře. Vy totéž (klidný a dlouhý život) dopřejte i nám. Děkuji.

5 0
možnosti
Foto

J73a97n 60M79e60s23t65a18n

19. 3. 2018 22:36

Mily Leo... Nejprve to zde dolozte, pak se pustte do takovych soudu. Tvrzeni, ze vsude vsechno je, jsem vyslechl tak 1000x, nikdo ovsem nikdy neprisel a rekl, hele tady to je a tak a tak to interpretuji, protoze. Mozna proto muj clanek.

0 1
možnosti

Technická poznámka: před 65 miliony let nevyhynuli pouze neptačí dinosauři. Byla to ekologická katastrofa, při níž podle odhadů vyhynulo až 80 % tehdy žijících druhů. Takže z dinosaurů zůstala pouze malá skupinka ptáků (většina tehdy žijících ptáků také vyhynula, zůstala pouze jediná linie postrádající zuby - ty ostatní linie zuby měly) a zároveň také vyhynula naprostá většina tehdy žijících savců (přežily pouze zbytečky starších linií a pak do té doby nepříliš významná skupina Theria). Masové vymírání postihlo i mořské živočichy. Jak se to ví? Někde totiž opravdu existují takové sledy, že v tom, co máte ve svrchní křídě, máte nějaké druhy, pak máte vrstvičku irida (pravděpodobně pocházející z dopadu planetky) a pak už máte úplně jiné druhy. Jinak, o dataci vulkanitů tady psala paní Tenzler - měla dlouhou sérii článků. V nich se pokouší vysvětlovat, že vědci jsou si omezení svých metod vědomi, a tudíž se je pokoušejí různě kalibrovat či měřit více nezávislými metodami. Pokud to uděláte blbě, samozřejmě vám vycházejí nesmysly.

A pak další věc. Kdysi jste se v jiné diskuzi podivoval nad tím, že neexistuje žádný důkaz o tom, že by v kambriu žili trilobiti. To jste asi špatně studoval. Většina geologických údobí od prvohor dále byla nejprve definována právě typickými zkamenělinami, které se v daných vrstvách nacházely. V kambriu jsou to mimo jiné některé druhy trilobitů, které se již později nevyskytují. Takže nejprve byly pojmenovány epochy, pak teprve bylo změřeno jejich stáří - teprve tehdy, když na to byly vyvinuty metody. Takže v kambriu žili trilobiti. Jediné, o co se můžete pokusit, je nacpat vše od prahor výše do posledních 150 milionů let, kde jste si vysnil, že se Země zbavila svého ledového krunýře a začala se rozpínat.

5 0
možnosti
Foto

J57a33n 92M59e88s79t64a91n

19. 3. 2018 21:46

Fotky fotky, konkretni doklady, to je podstatne. O tom lze diskutovat. To, co pisete, si muzu precist na Wiki.

0 2
možnosti

Myslím, že pan autor má nějakou svou " třetí " cestu, takže bych mu zas tolik nefandil. Ale pokud přinese nějaká data, co mají paleontologové pod kobercem, proč ne. "Nezmůžeme nic proti pravdě, ale jen s pravdou" .

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS