Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Kanadě to úspěšně probíhá už desítky let, dokonce i na středních školách. Proč zatěžovat studenty matematikou, když jsou hudebně nadaní, nebo obráceně? Člověk by se měl věnovat tomu co ho baví a ne vnucovat mu něco , co ani v životě nikdy nepoužije a má z toho jen trauma.

0 0
možnosti

Tak, vám by podobný způsob studia prospěl zcela určitě. Již jste v diskuzích předvedl, že je vám cizí výroková logika (to je dost vážné), a máte mezery i v biologii. V podstatě nejste schopen to, co říkáte, zasadit do kontextu ostatních věd (chybí vám rozhled). Soustředíte se na úzký výsek (stáří mořského dna, do sebe zapadající struktury na kraji Zélandie a Jižní Ameriky), nic dalšího vás nezajímá.

3 0
možnosti

Uz jste se doucil historickou geologii a paleontologii? To abyste se tu verejne opet nezesmesnoval.

2 0
možnosti

Když tvrdíte, že se Země nenafukuje jako pouťový balónek a uznáváte rifty, už to je přinejmenším půlka deskové tektoniky. "Jenom" neuznáváte subdukce, které jsou stejně exaktně změřeny mnoha různými způsoby a prokázány stejně jako rifty. U minulého článku jste zase z diskuze utekl u argumentů, na které zřejmě nemáte odpověď.

1 0
možnosti

J34i34r23i 90V10r38a74b30e64c

13. 10. 2018 16:16

Celá západní Evropa jezdí do Finska jejich školský systém okukovat.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS