Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě se pane Měšťane mýlíte. Země je dutá. Když Zemi nafukujete musí se v ní někde dělat bublina. To je jako s nafukovacím balónkem přeci. Nebo se mýlím?

1 0
možnosti

Bublina se netvoří, vyplňuje ji éter. To je také taková pěkná, nevyvrácená a vědecká teorie, pan Měšťan by mohl být tak hodný a dát k dobru pár slov i o této věci.

2 0
možnosti

Země pochopitelně není dutá. Už vědec z Haškova Švejka, toho času zavřený v blázinci věděl, že uvnitř Země je ještě jedna, mnohem větší, než ta vrchní. Čili původně jsem panu Měšťanovi chtěl pogratulovat k zásadnímu objevu, že Země není dutá, nicméně v záplavě jeho dalšího schizofrenního grafomanství s náhodnými variacemi na odborné termíny mě chuť gratulovat panu Měšťanovi k osvojení elementární logiky nějak opouští. Tak alespoň s použitím logiky podobné panu Měšťanovi mu gratuluji k MDŽ.

1 0
možnosti

Nač ta skromnost, pane Mestane, v diskuzi u vzniku pásemných pohoří sám vzbuzujete pochybnosti, zda ovládáte učivo základní školy. Na argumenty o relativním přibližování bodů a logicky nutném růstu tlakového napětí mezi nimi reagujete třemi tečkami. To je ekvivalent podpisu negramotného třemi křížky?

1 0
možnosti
Foto

J96a49n 15M56e30s69t53a49n

8. 3. 2019 16:15

Premyslel jsem, jak Vam to vysvetlit a numericky model patrne nestaci. Jedina moznost je, ze si model sam vyrobite, jedine tak byste mohl chapat smysl onoho pohybu.

0 0
možnosti

I76v29o 58B40o92u70š22e

7. 3. 2019 22:19

Vy se už navzájem citujete!

2 0
možnosti

Tak to byste si mohli podat ruce. Vás také nezajímají žádné protiargumenty. Jste na tom úplně stejně jako pan Marwin.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS